e-mail küldése a TÉT '96 Kft részére
 
       
 

Vállaljuk családi házak és egyéb épületek engedélyezési tervdokumentációjának elkészítését. Legyen szó akár új építésről, tetőtér beépítéséről, átépítésről.

A tervezés során a legújabb együttműködő számítógépes szoftver-rendszereket használjuk (www.cadline.hu, www.bausoft.hu/epbd.htm), így ön biztos lehet abban, hogy háza épületenergetikai szempontból is megfelelő lesz, és nem az utcát fogja fűteni.

A számítógépes tervezésnek köszönhetően ön körbejárhatja majdani házát annak elkészülte előtt, sőt lakberendezőnk akár be is bútorozza, ki is színezi 3 dimenzióban megtervezett lakását, valósághű „fotókkal” vagy animációkkal illusztrálva. Így biztos lehet benne, hogy olyan otthona lesz, amilyet szeretne, és kedvenc bútora is el fog férni a neki szánt helyen!

Az engedélyeztetési eljárás során az érintett hatóságokkal és közművekkel való ügyintézés terhét is levesszük válláról.

Ha regisztrál oldalunkon, elküldünk önnek egy tanulmányt, hogy mire érdemes odafigyelni a tervezés során.

 

Hasznos linkek:

HITELLEXIKON >>

A SZOCIÁLPOLITIKAI TÁMOGATÁSRÓL (SZOCPOL) >>

ÉPÍTÉSHATÓSÁGI NYOMTATVÁNYOK >>

Referenciák:

Egyeztetés után élőben is bemutatjuk cégünk által tervezett, és már felépült épületeket. Sőt, ha kivitelezhető, az épületeket használókkal is mód nyílhat egy eszmecserére, hogy elmondják tapasztalataikat.
 

  

  

< Nézzen meg egy látványtervet - a film indítása >
   
   
   
Regisztrációjáért cserébe, értékes infomrációkat küldünk önnek. Takarítson meg sok százezer forintot a megfelelő információ birtokában.
  
         
Építőanyag-kereskedés Épülettervezés Felelős műszaki vezetés Kivitelezés
Lakberendezés
Ingatlan